FIRNi logo
vjoon

Firni hooaja 2006 parima kutse

Tere, Alpiklubi Firn liikmed!

Alpiklubi Firn juhatus kutsub Teid oma möödunud hooaja tegemisi edastama Firni arhiivi jaoks ja osalema hooaja 2006 klubi parimate välja selgitamisel.

Uuendusena toimub andmete edastamine nüüd veebivormi kasutades, kuhu vajalikud andmed sisestades saate oma tegemised kenasti arhiivi jaoks talletada. Veebivorm asub aadressil: http://www.firn.ee/db/minuretked.php

Et isikut oleks võimalik tuvastada, saab oma retkede sisestamise lehele klubi foorumi kasutajatunnuse ja salasõnaga. Kes veel ei ole ennast foorumis registreerinud, siis andmete arhiivi ja konkursile edastamiseks tuleb seda teha. Kui andmete sisestamise vormile sisselogimine ebaõnnestub, siis tuleb kirjutada kiri administraatorile (volli [ät] firn.ee) ning kirjas märkida oma nimi, ning foorumi kasutajatunnus.

Hooaja parimate välja selgitamiseks sulgub andmebaas 02.11.2006.

Muudetud ja täiustatud statuut asub aadressil: http://www.firn.ee/show.php?id=87

Statuudi muudatused, täpsustused ja lisandunud info statuudis (underline):

Hindamine toimub kuni viies erinevas kategoorias: alpinism (tehniline klass), kõrgalpinism, mägimatk, kaljuronimine ja jääronimine. Komisjon võib kooskõlas AFJ`ga mõne kategooria konkreetse hooaja konkursist välja jätta.

4. Kaljuronimine
Võetakse arvesse nii hooaja jooksul läbitud kaljuradade raskust kui osavõttu erinevatest kaljuronimisvõistlustest (tulemus ja saadud koht), arvestades võistluste erinevat klassi ja taset. Hindamise metoodika otsustab komisjon vastavalt rahvusvaheliselt kehtivatele standarditele.
I Osavõtt võistlustest
II Erinevate kaljuradade läbimine, mille eesmärgiks ei ole üldjuhul tippu jõudmine, vaid füüsiliselt või tehniliselt raskemate radade ronimine. Arvesse lähevad ainult altjulgestusega ronitud rajad või rajalõigud (multipitch-radadel).
5. Jääronimine
Võetakse arvesse osavõttu erinevatest jääronimisvõistlustest analoogselt kaljuronimisvõistlustega, kuid konkursil osalemiseks peab hooaja jooksul olema osa võtnud vähemalt kahest jääronimise võistlusest.
Lisaks oleme ära jätnud isikuandmete sisestamise vajaduse igale marsruudile-retkele. Isikuandmed tuleb vaid ühekordselt sisestada või muuta juba Firni baasis olevat infot. Andmeid saab muuta veebilehel ”Minu andmed”.
Samuti vajas kohendamist andmete edastamisega seonduv, kuna nüüd enam ei saadeta E-postiga andmeid, vaid sisestatakse need veebivormi kaudu ise.

Alpiklubi Firn juhatus
comments powered by Disqus


vjoon tag hjoon