FIRNi logo
vjoon

19-20.03 nädalavahetusel oleme jääl! Jääronimisvõistlused Rannamõisa pangal!

19.-20.märts oleme jääd ronimas Rannamõisa pangal. Tegemist treeningmaastikuga, mis kasutuses olnud juba 70ndate tegijatel mägironijatel ja võibolla et varemgi veel. Täpsem info Rannamõisa panga asukoha osas leiad siit.

Samas on toimumas jääronimisvõistlused: kiirusronimises (laupäeval), öised päästetööde võistlused jääl (laupäeva öösel vastu pühapäeva), tehniline jääronimine seongutele (pühapäeval).

Jääronimiseks vajalikku varustust (kirkad, kassid, jm) on mõnevõrra kaasas ja võimalik kohapeal laenutada.

Lisaks võimalus testida ennast ja matkavarustuse (magamiskott, matt, telk, priimus, jm) sobivust ööbimisega merejääl.

Oma huvist ja tulekust jääle anna palun kindlasti teada - andres(ät)hiiemae.pri.ee, 5285478

Tartust on jääle minemas mitu transpordivahendit, vajadusel ja võimalusel aitame leida kohta neisse. Samuti võime aidata telgikohaga.

Täpsemat infot transpordi osas lisandub siia nädala arenedes, jälgi infot!

NB! Uusim info nädalavahetuse kohta:

Laupäevasest kiirusronimise võistlusest ei plaani seni teadaolevalt keegi tartlastest osa võtta, seetõttu jõuavad tartlased koos köite ja ronimisvarustusega jääle päeva teises pooles, ca 15 paiku! Siis aga ollakse terve õhtu, öö ja vähemalt pool pühapäevast kindlasti jääl, osaletakse võistlustel ning on võimalik võistlustest vabadel seinaosadel aktiivselt ronida!

Hetke seisuga on tartust transpordi osas kõik kohad hõivatud. Teadaolevalt hetkeseisuga vabu kohti tartust sõidukites pole. Küll on aga tallinna vahet tihe ühistranspordiliiklus ning ka edasi on ronimispaika ligipääs üsnagi tihe ja võimalik.

Öösel on plaanis telkida sealsamas merejääl.

Tartust on öistel päästetöödel osalemas 2 võistkonda (10 inimest), üks neist puhas naistetiim! Lisaks plaanitakse osalemist tehnilisel seonguvõistlusel.

Kohtumiseni jääl!

ps. kui sa pole oma jääle tulekust teada andnud (vt. ülevalpool), siis ei tea me ka sinuga arvestada autokoha, telgikoha ja muu varustuse osas!

comments powered by Disqus


vjoon tag hjoon