FIRNi logo
Firni logo... :)

AMMV suvise etapi juhend. 2002. a

Eesmärk: Selgitada välja kõige osavamad ja vastupidavamad mehed ja naised alpinistide ja mägimatkajate hulgas. Taastada vana traditsioon ning anda võimalus mitmekülgseks sportlikuks tegevuseks ja klubidevaheliste suhete tihendamiseks.

Osavõtjad: Osavõtjateks on inimesed, kes hingelt mägimatkajad-alpinistid ja kel läbitud vähemalt üks 1A marsruut.

Võistluste süsteem ning toimumise aeg ja koht: Suvine etapp toimub 15.-16. juunil Taevaskojas. Algusega 15. juunil orienteeruvalt kell 12.00. Suvine etapp koosneb kolmest alast: kiirusronimine, jõuharjutused ja murdmaajooks. Alad viiakse läbi kahe päeva jooksul:
15. juunil, alates kella kella 12.00 on võimalik sooritada kiirusronimist võistlejale sobival ajal. Punktiarvestusse läheb esimesel katsel saadud tulemus. Tähistatud rajal(radadel) ronivad naised 3-5 ja mehed 4-6 korda üles-alla, viimasel korral laskutakse ülevalt, laskumise organiseerimiseks vajalik kinnitada enesejulgestus.
16.juunil algusega 10.00 algab jõuharjutuste sooritamine (kõigile ühiselt). Jõuharjutused koosnevad 4 harjutusest: kükid ühel jalal (nii paremal kui vasakul jalal), istes ülakeha tõsted (nn. kõhulihased), kätekõverdused ja lõuatõmbed. Esimesed kolm harjutust sooritatakse 1 minuti jooksul maksimaalsele kordade arvule, lõuatõmbed maksimaalsele kordade arvule.
Orienteeruvalt 13.00 antakse ühisstart maastikujooksule. Distantsi pikkus 4-6 km.

Autasustamine: Suvise etapi kokkuvõttes autasustatakse 3 paremat meest ja naist. Paremus selgitatakse vastavalt üldjuhendis toodud punktisüsteemile. Jõuharjutuste puhul leitakse nelja harjutuse tulemuspunktide keskmine ning kohapunktid antakse selle alusel. Registreerimine ja muu Registreerida saab koha peal kuni kella 14.00. Osavõtumaks 25 krooni tasutakse registreerimisel. Majutus telkides ca 30 kr öö või tubades 125/150 kr öö.

Kohtumiseni Taevaskojas