FIRNi logo
Firni logo... :)

Alpinistide ja mägimatkajate mitmevõistluse talvine etapp.

Klubidevaheline teatesuusatamine.

Eesmärk: Selgitada välja parimad nais- ja meessuusatajad ehk mitmevõistluse talvise etapi parimad ning parimad klubid teatesuusatamises.

Osavõtjad: Osavõtjateks on hingelt alpinistid ja mägimatkajad, kel läbitud vähemalt üks 1A marsruut ja klubide treeningrühmade liikmed. Klubidevahelises teatevõistluses võivad osaleda kõik alpi- ja matkaklubid ning organisatsioonid(edaspidi klubid). Klubi võivad esindada üksnes klubiliikmed, kellel läbitud üks 1A marsruut.

Läbiviimise aeg ja koht: Võistlused toimuvad 18. ja 19. jaanuaril 2003. aastal Männikumäel Tapal. Esimesel päeval selgitatakse mitmevõistluse talvise etapi paremad. Kuni kella 13.30(18.jaan) registreerimine, kell 13.30 loosimine, kell 14.00 start (mehed, seejärel naised).
Teisel päeval algusega kell 11.00 toimub klubidevaheline teatesuusatamine. Võistlus toimub juhul kui registreerub vähemalt 3 võistkonda. Võistluste ärajäämisest lumepuuduse tõttu teatatakse 5 päeva ette. Kehvade lume- ja ilmastikuolude korral on võimalikud muutused distantsi pikkuses ja sõidutehnikas.

Võistluste süsteem: AMMV talvise etapi raames selgitatakse parimad M 10 ja N 5 km suusatamises. Sõidetakse klassikalises tehnikas. Klubidevahelise teatevõistluse raames sõidetakse 5*5 km vabatehnikas. Võistkonna moodustavad 3 meest ja 2 naist, meesliikmeid on lubatud asendada naistega. Klubi võistkondade arv ei ole piiratud. Etapid sõidetakse vaheldumisi, s.t M, N, M jne. Kogu distants tuleb läbida suuskadel kasutades nõutud suusatehnikat. Nõuete mittetäitmisel võistleja või teatevõistkonna tulemus tühistatakse.

Autasustamine: Autasustatakse kolme paremat nais- ja meesvõistlejat ning kolme paremat teatevõistkonda. Teatevõistluse võitja saab enda valdusesse rändauhinna. Individuaalvõistluse autasustamine toimub esimese päeva õhtul ja teatevõistkondade autasustamine teisel päeval vahetult pärast tulemuste selgumist.

Registreerimine: Osavõtumaks 100 krooni sisaldab: individuaalvõistlusmaksu, põrandamajutuse pesemisvõimalus spordikeskuses, kuum saun ja tee. 5-15 aastaste laste puhul tuleb 1.lapse pealt tasuda 40 krooni ja järgmised on 30 krooni. Ainult võistlejatel tuleb tasuda 70 krooni ning ainult majutujatel-saunalistel 75 krooni. Teatevõistluse osavõtumaks klubi esimesele teatevõistkonnale 100 krooni, teisele 80 ja järgmistele 60 krooni. Osavõtumaks tasutakse koha peal.

Majutus ja muu info: Põrandamajutus Tapa Spordikeskuses Pargi 12, maadlussaalis matil, kes soovib võtab kaasa mati magamiskoti. Spordikeskuses on ka pesemisvõimalus ning võistlusjärgselt saun.
Korraldajate poolset toitlustust ei toimu. Tapa linna toitlustuskohadest saate infot koha peal.

Kui tahad kohale tulla rongiga siis vaata http://www.edel.ee

Lisainformatsioon:
Priit Rooden
priit [ät] firn.ee
056 699 446

Kohtumiseni Männikumäel!