FIRNi logo
vjoon

Baili ronimislaagri eelinfo

 

Baili asub Valmiera külje all (Tartust vaid ca 135 km). Tegemist on kena kämpingukohaga, kus peahoone fassaad on ehitatud arvestades alpinistide treeningvajadusi. Seina kõrgust ca 14m ja ronitavad on kõik hoone välisseinad, lisaks on mitmeid muid rajatisi, mis annavad mitmekesiseid võimalusi soovi korral ka matka- ja päästetehnikate harjutamiseks. Samas paigas peetakse igal kevadel Läti meistrivõistlused alpinismitehnikas, nõnda on see alpinistide seas hinnatud treeningpaik. Pildid eelmistest Baili ronimislaagritest: sügis 2015, sügis 2013

Toimumisaeg: 22.-23. oktoober

Logistika: kombineerime ekipaažid osalejate oma transpordivahenditega.
Varustus: puuduvat ronimisvarustust võimalik laenutada klubilt (väikse renditasu eest).
Muu olme: elamine majakestes (4-8 in), soovi korral oma telgis, ise valmistame toitu lõkkel ja matkapriimustel, on grillimisvõimalus, dušš, õhtul teeme sauna, vaatame filme, mängime mänge.
Muud võimalused: olemas võrkpalliplats, batuut, lähedal asuvad Gauja jõgi, orienteerumismaastik...

Plaan: stardime Tartust laupäeva varahommikul, kohale jõudes seame köied üles ja ronime kuni päevavalgust jagub, õhtul soovi korral saun ja väike grill, pühapäeval ronimine ja köietehnikad, niikaua kuni näpud veel peavad, pärastlõunal pakime asjad kokku ja stardime kodu poole.

Kui oled valmis oma oskusi täiendama ja ronimiskogemust laiendama, siis...

1. Anna teada enda tulekust SIIN, lisa millist nädalavahetust eelistad ning kas otsid autokohta või pakud autokohta.
2. Allesjäänud treeningutel roni ja omanda tehnikaid innuga, siis tunned end võõral seinal kindlamalt ja treeningnädalavahetus läheb täie ette!
3. Ronimisvarustus ja muud küsimused: roonius.juurmaa [ät] gmail.com

comments powered by Disqus


vjoon tag hjoon