FIRNi logo
vjoon

Täiskomplekt medaleid Eesti meistrivõistlustelt

Eesti meistrivõistlustel mägimatkatehnikas osales Firnist kolm võistkonda ning kamba peale toodi kaasa täiskomplekt medaleid.
Karula veskil toimunud võistlustel B-klassis osalenud Firni "1B"-võistkond näitas mõlemal trassil konkurentidest parimat aega ning tuli Eesti meistriks. Võistkonna moodustasid värsked klubi noorliikmed - Kätlin Muuga, Rain Ojavee, Mirkko Ämarik ja Joosep Naruskberg.
  
 
 
 

A-klassis osales meilt kaks võistkonda. Võistlus jaotus kahe päeva peale ning võistlustrasse oli neli, osalevaid võistkondi kokku kuus. A-klassis käis tihe ja põnev rebimine igal trassil iga koha peale. Kogeti nii õnnestumisi kui ebaõnne, eneseületusi kui superüllatusi. Kui esimesel päeval domineeris võistlust Alpinest ja Firni võistkonnad platseerusid teisele ja neljandale positsioonile, siis teise päeva väga head sooritused tõstsid ühe võistkonna üsna tihedalt liidrite kannule ning teise võistkonna kolmikusse.
Kahe päeva kokkuvõttes võitis võistkond Alpinest, teise koha saavutas Firni võistkond "Virve" koosseisus Karmen Stimmer, Ursula Hiiemäe, Rees Juurmaa ja Erik Jaaniso. Suurepärase lõpuspurdi teinud Firni võistkond "Nuustaku" saavutas tubli kolmanda koha, võistkonna koosseisus Dagmar Piikov, Andres Vilgota, Kaarel Kimmel ja Keit Mürk.
 
 
 
 
 
 
 
Põneva võistluse rajameistriteks ja kohtunikeks olid samuti firnikad, eelmisel aastal võitnud võistkond - Priit Niibo, Gen Mandre, Katre Tatrik ja Juhani Almers. Suured tänud kõigile osalejatele ja rajameistritele vahva ning meeleoluka nädalavahetuse eest!
Andres

Rohkelt pilte võistlusest Andrese albumis
comments powered by Disqus


vjoon tag hjoon