FIRNi logo
vjoon

Firn 55. juubeliürituse info

Alpiklubil Firn on täitunud 55 aastat! Sel puhul peame üheskoos sünnipäeva 10. jaanuaril, Tartu Ülikooli kohvikus. Kohale tuleb suur hulk mägedesõpru, nii praegused kui endised aktiivsed mägironijad üle Eesti, nende hulgas ka vähemalt ka 8 alpiklubi presidenti läbi aegade. Tule sinagi ning kutsu köie- ja telgikaaslased ka!


Õhtu ametlik osa algab kell 17, kuid registreerimiseks ning foto- ja ajaloomaterjalide kogumiseks on uksed avatud juba varem. Nagu juba tavaks, on ka seekord kavas fotokonkurss ning selleaastaseks teemaks on “Mäed ja mood”. Otsige välja vanad ja uued teemasse sobivad fotod ning võtke kaasa teistelegi näitamiseks. Tore oleks näha, kuidas aeg on moodi ja mägesid muutnud. Parimad fotod saavad auhinna!


Õhtu esimeses osas avaneb meil võimalus kuulata klubi presidendi kõnet, pärast mida on oodatud ka külaliste sõnavõtud. Järgmisena heidame põhjaliku ja meeleoluka pilgu klubi viimase 5 hooaja tegemistele ning jagame mõtteid ka tulevikuplaanidest. Seejärel aga meenutame ettekandega Tartu Ülikooli mäetipu ekspeditsioone aastatel 1982 ning 2012.


Pärast ettekannete osa lõppu kogunevad kõik külalised koos ühispildi tegemiseks. Kui ühine hetk on jäädvustatud, on aeg õhtusöögiks – taustaks videomaterjalid Tartu Ülikooli mäetipu ekspeditsioonidest. Õhtusöögijärgselt on kavas töötuba Firni ajaloolünkade täitmiseks. Siinkohal palve kõigile külalistele, eriti neile, kelle mägedekogemus ulatub ajavahemikku 1959-2000: võtke enne juubeliõhtut hetk, et värskendada ja korrastada oma mälestusi, fotosid, kaarte ja muid materjale ning ärge peljake neid ka kaasa võtta, et teistega jagada. Nõnda saame üheskoos nii mõnedki Firni ajaloo puuduolevad peatükid kirja panna.


Kui ajaloolüngad täidetud, on esinemisjärg julgemate uute klubiliikmete ja noorliikmete käes, kes asuvad pealtvaatajate rõõmuks meeleoluka ristimiseksami käigus oma kohta klubi ridades välja teenima. Õhtu ametlik osa kulmineerub klubi hooaja parimate autasustamise ning fotokonkursi huvitavamate tööde tutvustamise ja premeerimisega. Sellega õhtu ametlik osa ka lõpeb. Sotsialiseerumine ühes tordisöömise, muusika ja Firni tegevusi kajastava video- ja pildimaterjaliga aga jätkub vähemalt kuni kohvikuuste sulgemiseni.


Registreerimine on aadressil http://bit.ly/firn55


Küsimuste tekkimise korral:

Rees (roonius.juurmaa [ät] gmail.com)

Hedi (hedi.peterson [ät] ut.ee).


Orienteeruv ajakava:


16:30-17:00

Kogunemine


17:00-19:00

Esitlused „Firn 2010-2014” ja „TÜ mäetipp 1982 ja 2012”

Austamine

Ühispilt


20:00

Õhtusöök


21:00-23:00

Ajaloolünkade täitmine

Uute liikmete vastuvõtt

Autasustamine


23:00-01:00

Õhtutort ja vaba kava

comments powered by Disqus


vjoon tag hjoon