FIRNi logo
vjoon

Kevadlaager Karulas 10-11.05

Juba traditsiooniks saanud kevadine treeninglaager Karula veskil saab toimuma 10.-11. mail.

Laupäeval alustame kogunemist kella 14-st. Päeval saab rohkelt ronida ja erinevaid situatsioonülesandeid lahendada õhtupimeduseni.

Samal ajal käib veskil suvistele alpilaagri gruppidele väike väljaõpe, neil pisut teine tööreziim, -programm ja -ülesanded, seetõttu osad köied mingil hetkel selleks hõivatud. Ruumi jätkub veskil vabalt kõigile.

Õhtul saun. 

Pühapäeval varavalgest alates ronimine kuni pärastlõunani. Veski koristus ja lahkumine kella 15 ajal. 

.

Päevane taskusöök kõigil omal kaasa, lisaks soovi korral õhtul võimalus lõkkel või kaminas grillida (vorstid, liha, suvikõrvits, šampinjonid või muu grillimaterjal omal kaasa). Õhtu- ja hommikusöögi võimalik valmistada ühiselt. 

Ööbimine veski platsil telkides, veskis sees või katusel tähistaeva all. Ööbimisvarustus omal kaasa. 

Laagri maksumus 12 eurot (veski, muru tallamine, köie kulutus). Lisaks saun, kui kivid kuumaks aetakse.

Oma osavõtust anna teada Ursula, ursula [ät] hiiemae.pri.ee, 5079230) kuni neljapäevani (08.05)!

Vajadusel täpsusta millistel päevadel osaled, kas tuled autoga ja pakud küüti või hoopis vaja küüti, samuti millist varustust vajad (võimalusel võtke oma varustus kaasa) ürituse doodles.

NB! Varustusest. Ronimisvarustusest vajad minimaalselt ronimiskiivrit, ronimisvööd, julgestusvahendit, julgestuskindaid, paari karabiini. Kui plaanis lisaks ronimisele tõusta-laskuda tugiköitel ja muid köietöö harjutusi, vajad lisaks erinevas pikkuses isiklikke repsunööre (1.5m, 2.5m, 5m), slinge, täiendavalt karabiine, jmt. Jalanõuks sobivad nii matkasaapad kui ronimissussid. Ohutusvarustust (ronimisvööd, ronimiskiivrid, julgestusvahendid, karabiinid) on piiratud koguses võimalik laenutada ka klubilt - selleks on vajalik kindlasti eelnevalt puuduvast varustusest teada anda - ursula [ät] hiiemae.pri.ee, et teaksime vajalikus koguses varustust kaasa võtta. NB! Välja laenutatava varustuse hulk on klubil piiratud.

Kohtumiseni Karulas!

ps. üritus toimub iga ilmaga!

 

Tuletame meelde mis eelmisel korral kevadlaager endast kujutas - vt Karula kevadlaager 2013

 

comments powered by Disqus


vjoon tag hjoon