FIRNi logo
vjoon

Hooajalõpetamise järelkaja

Alpiklubi Firn 53. hooaja lõpetamine toimus 1-2. detsembril 2012 Palupõhja looduskoolis. 

Kuna jällegi oli just enne hooajalõpetamist maha sadanud värske lumi said suusa- ja matkaentusiastid kohale tulla ka suuskadega matkates. Aga isegi autoga oli paras seiklus kohale saada, esimene auto igatahes käis mitu korda kraavis enne kui kohale jõudis. Hoolimata põnevatest lumeoludest jõudis hooaega lõpetama nii firnikaid, liikmeksastujaid, sõpru ja köiekaaslasi, kokku pea 40 inimest. 

Päevane programm algas töötoaga, kus arutleti Firni kodulehe uuendamist. Õhtuprogrammi juhatas sisse klubipresident Andres oma kõne ja kokkuvõtetega hooaja tegemistest. Hooaja jooksul osaleti edukalt nii öistel päästetööde võistlustel, Eesti meistrivõistlustel kui Lätis alpinismitehnika võistlustel. Pärast seda sai iga huviline esitleda oma matka. Klubilised olid sellel hooajal käinud mitmel korral Dolomiitides, Alpides, Püreneedes, Himaalajas, Pamiiris. Pamiiri grupi esitatud videot saab näha siit!

Pärast ettekandeid võeti vastu uusi liikmeid. Nagu juba paar aastat on traditsiooniks, siis võetakse lisaks liikmetele vastu ka noorliikmeid, kelle kogemused pole veel päris küpsed, aga kes soovivad koos vanemliikmetega neid paremaks arendada. Meeleoluka ristimise käigus said noorliikme staatuse Gen Mandre ja Robi Roht ning liikme staatuse Grete Kindel.

Selgusid ka hooaja parimad.

Parimateks noorteks tunnistati Robi ja Gen.

Köögitoimkond oli peolistele valmistanud maitsvad söögid, kuid nagu ikka sai laualt kõige ennem otsa kuulus ahjupeet.

Kõige kõrgema koogi võistluse võitis Siiri oma šokolaadikoogiga. 

Fotokonkursi "Mägede võlu" võitis jagatud autoriõigustega panoraam Pamiiri ekspeditsioonilt Tartu Ülikooli tipust (pildistanud Andres Hiiemäe, kokku kleepinud panoraamiks ja töödelnud Merili Simmer).

Kuna saunakütja oli olnud tubli, jätkusid jutud kõige pikemalt just saunalaval.

Uue hooaja avasime 2. detsembri päikselise ja karge avamatkaga Emajõe ääres, millest pilte Kalle kaamerast saab näha siit!

comments powered by Disqus


vjoon tag hjoon