FIRNi logo
vjoon

Alpinistide ja mägimatkajate mitmevõistluse 2005 talvise etapi juhend

Individuaalne suusatamine ning klubidevaheline teatesuusatamine.

Eesmärk: Selgitada välja parimad nais- ja meessuusatajad alpinistide ja mägimatkajate hulgas ehk mitmevõistluse talvise etapi parimad ning parima klubi teatesuusatamises välja selgitamine.

Osavõtjad: Osavõtjateks on hingelt alpinistid, mägimatkajad, matkajad ja klubide treeningrühmade liikmed. Klubidevahelises teatevõistluses võivad osaleda kõik alpi- ja matkaklubid ning organisatsioonid (edaspidi klubid).

Läbiviimise aeg ja koht: Võistlused toimuvad 19. ja 20. veebruaril 2005 aastal Jäneda suusaradadel Järvamaal. Esimesel päeval selgitatakse mitmevõistluse talvise etapi paremad individuaalses suusatamises klassikalises tehnikas. Registreerimine võistluseks toimub kuni kella 12.30-ni 19. veebruaril, start antakse kell 13.00, esimesena stardivad naised, seejärel mehed. Teisel päeval toimub klubidevaheline teatesuusatamine vabatehnikas. Registreerimine klubidevahelise teatesuusatamiseks toimub kuni kella 10.00-ni 19. veebruaril. Teatesuusatamisele antakse start kell 11.00. Vastavalt valitsevatele lume- ja ilmastikuoludele on võimalikud muutused distantside pikkuses ja sõidutehnikas. Lumepuuduse tõttu võistluse ärajäämisest teavitatakse 3 päeva ette.

Võistluste süsteem: AMMV talvise etapi raames selgitatakse parimad individuaalses suusatamises, meeste distantsiks on 15 km ning naiste distantsiks on 10 km. Sõidetakse klassikalises tehnikas. Klubidevahelise teatevõistluse raames sõidetakse vabatehnikas. Võistkonna moodustavad 3 meest ja 2 naist, meesliikmeid on lubatud asendada naistega. Klubi võistkondade arv ei ole piiratud. Etapid sõidetakse vaheldumisi, s.t M, N, M jne. Kogu distants tuleb läbida suuskadel kasutades nõutud suusatehnikat. Nõuete mittetäitmisel võistleja või teatevõistkonna tulemus tühistatakse.

Autasustamine: Autasustatakse kolme paremat nais- ja meesvõistlejat ning kolme paremat teatevõistkonda. Individuaalvõistluse autasustamine toimub esimese päeva õhtul ja teatevõistkondade autasustamine teisel päeval vahetult pärast tulemuste selgumist. Teatevõistluse võitja saab enda valdusesse alpinistide ja mägimatkajate suusaetapi rändauhinna "Sõitis Mäkke".

Registreerimine: Võistluseks registreerimine lõpeb individuaaldistantsidele 19. veebruaril kell 12.30 ning teatevõistlusele 20.veebruaril kell 10.00.

Osavõtumaks 65 krooni sisaldab: individuaalvõistlusmaksu ja sauna laupäeva õhtul. Ainult võistlejatel tuleb tasuda 40 krooni. Ainult sauna kasutajad maksavad 40. Teatevõistluse osavõtumaks klubi esindusvõistkonnale on 100 krooni, järgmised klubi võistkonnad on tasuta. Osavõtumaksud tasutakse koha peal.

Majutus, toitlustus ja muu info: Voodimajutus on Jäneda külalistemajas 8 es ja 20 ses toas. Vaid esimesed 28 saavad voodimajutuse, seepärast on kõigil soovitav kaasa võtta oma magamiskott ning magamismatt. Ruumid ei pruugi olla piisavalt soojad, kui osalejaid on rohkem siis osad peavad põrandal magama. Majutuse eest tuleb tasuda 100.- see sisaldab ka hommikusööki

Võimalik on eelneval teavitades ka tellida lõuna ja õhtusööki.
Võimalik on ka kohapealt suuski ja uiske laenutada.
Võimalik tellida Urmas Sisaski Tähetorni kontserti.

Ühistransport Jänedale Tartust saab rongiga nr 0211 Valga-Tartu-Tallinn 7:30-9:49 hind 55.- Grupile alates 6 piletit soodustus üks tasuta ja üliõpilastele soodustus 50%.

Tallinnast Jänedale saab bussiga NR 20 TALLINN-AEGVIIDU-KÄRAVETE-TAPA-VÄIKE-MAARJA 10:50-11:59

Vaata ka:

http://www.janedaturism.ee/index.php?lang=est

http://ytra.visio.ee/

http://www.edel.ee/

Korraldajad jätavad endale õiguse võistluskorraldusse muudatusi teha.

Lisainformatsioon: Priit Rooden
priit [ät] firn.ee
5669 9446

Kohtumiseni Jäneda suusaradadel!

comments powered by Disqus


vjoon tag hjoon