FIRNi logo
vjoon

AMMV 2007 Talvise etapi juhend

Individuaalne suusatamine ning klubidevaheline teatesuusatamine.

Eesmärk

Selgitada välja parimad nais- ja meessuusatajad alpinistide ja mägimatkajate hulgas ehk mitmevõistluse talvise etapi parimad ning parima klubi teatesuusatamises välja selgitamine.

Osavõtjad

Osavõtjateks on hingelt alpinistid, mägimatkajad, matkajad ja klubide treeningrühmade liikmed. Klubidevahelises teatevõistluses võivad osaleda kõik alpi- ja matkaklubid ning organisatsioonid (edaspidi klubid).

Läbiviimise aeg ja koht

Võistlused toimuvad 3. ja 4. veebruaril 2007 aastal Käärikul. Esimesel päeval selgitatakse mitmevõistluse talvise etapi paremad individuaalses suusatamises klassikalises tehnikas. Registreerimine võistluseks toimub kuni kella 11.30-ni 03. Veebruaril, start antakse kell 12.00. Teisel päeval toimub klubidevaheline teatesuusatamine vabatehnikas. Teatesuusatamisele antakse start kell 11.00. Vastavalt valitsevatele lume- ja ilmastikuoludele on võimalikud muutused distantside pikkuses ja sõidutehnikas. Lumepuuduse tõttu võistluse ärajäämisest teavitatakse 3 päeva ette.

Võistluste süsteem

AMMV talvise etapi raames selgitatakse parimad individuaalses suusatamises ühisstardist, distantsiks on 15 km. Sõidetakse klassikalises tehnikas. Klubidevahelise teatevõistluse raames sõidetakse vabatehnikas. Võistkonna moodustavad 3 meest ja 2 naist, meesliikmeid on lubatud asendada naistega. Klubi võistkondade arv ei ole piiratud. Etapid sõidetakse vaheldumisi, s.t. M, N, M jne. Kogu distants tuleb läbida suuskadel kasutades nõutud suusatehnikat. Nõuete mittetäitmisel võistleja või teatevõistkonna tulemus tühistatakse.

Autasustamine

Autasustatakse kolme paremat nais- ja meesvõistlejat ning kolme paremat teatevõistkonda. Individuaalvõistluse autasustamine toimub esimese päeva õhtul ja teatevõistkondade autasustamine teisel päeval vahetult pärast tulemuste selgumist. Teatevõistluse võitja saab enda valdusesse alpinistide ja mägimatkajate suusaetapi rändauhinna "Sõitis Mäkke".

Registreerimine

Võistluseks registreerimine lõpeb individuaaldistantsidele 3. veebruaril kell 11:30 ning teatevõistlusele 04.veebruaril kell 10.00.

Osavõtumaks 90 krooni sisaldab

Individuaalvõistlusmaksu ja sauna laupäeva õhtul. Ainult sauna kasutajad maksavad 30.-. Teatevõistluse osavõtumaks klubi esindusvõistkonnale on 100 krooni, järgmised klubi võistkonnad on tasuta. Osavõtumaksud tasutakse koha peal.

Majutus, toitlustus ja muu info

Voodimajutus puhkemajas nr 2, nelja ja kuuekohalistes tubades. Ühe koha hind koos hommikusöögiga on 150.-. Lõuna (80.-) ja õhtusöögid (70.-)on ettetellimisel. Palun teada anda oma majutuse ja toitlustussoovidest.

Mäkketõususprint
Enne sauna toimub Seinamäel mäkketõususprint kiiremale nõlvast üles tõusjale. Autasustatakse parimat meest ja naist. Keelatud on kasside ja kirka kasutamine. Täpsemad juhised kohapeal.

Vaata ka:

http://www.emhi.ee

http://www.kaariku.com

 Korraldajad jätavad endale õiguse võistluskorraldusse muudatusi teha.
Jälgi infot: www.firn.ee
Lisainformatsioon: 
  Priit Rooden
  Kalle Kiiranen


Kohtumiseni Kääriku suusaradadel!

Ajakava*:

3.02.2007

11:00 Chek in

11:00 - 11:30 Registreerimine

12:00 Ühisstart Mehed ja Naised

13:00 - 14:30 Lõunasöök

16:00 -17:30 Mäkketõususprint Seinamäel

18:00  Õhtusöök

18:00 – 21:00 Saun

20:00 Õhtune tegevus endises baari ruumides: lõõgastumine, mägedefilmid ja pildid

ÖÖRAHU

 4.02.2007

8:00-10:30 Hommikusöök

9:30 Võistkondade registreerimine

11:00 Teatevõistluse Start

13:00 Finiš

14:00 Autasustamine

14:00 Lõuna

14:30 Chek out

*Korraldajad jätavad endale õiguse teha ajakavasse muudatusi

comments powered by Disqus


vjoon tag hjoon