FIRNi logo
Firni logo... :)

Alpinistide ja mägimatkajate mitmevõistluse talvine etapp.
Klubidevaheline teatesuusatamine.

Eesmärk: Selgitada välja parimad nais- ja meessuusatajad ehk mitmevõistluse talvise etapi parimad ning parimad klubid teatesuusatamises.

Osavõtjad:
Osavõtjateks on hingelt alpinistid ja mägimatkajad, kel läbitud vähemalt üks 1A marsuut. Klubidevahelises teatevõistluses võivad osaleda kõik alpi- ja matkaklubid. Klubi võivad esindada üksnes klubiliikmed, kes vastavad eelpool toodud nõudele (läbitud üks 1A marsruut).

Läbiviimise aeg ja koht:
Võistlused toimuvad 19. ja 20. jaanuaril 2002. aastal Kohtla-Nõmmel. Esimesel päeval selgitatakse mitmevõistluse talvise etapi paremad. Kuni kella 13.40(19.jaan) registreerimine, kell 13.45 loosimine, kell 14.15 start (mehed, seejärel naised).

Teisel päeval algusega kell 10.30 toimub klubidevaheline teatesuusatamine. Võistlus toimub juhul kui registreerub vähemalt 3 võistkonda. Võistluste ärajäämisest lumepuuduse tõttu teatatakse 5 päeva ette. Kehvade lume- ja ilmastikuolude korral on võimalikud muutused distantsi pikkuses ja sõidutehnikas.

Võistluste süsteem:
AMMV talvise etapi raames selgitatakse parimad M 10 ja N 5 km suusatamises. Sõidetakse klassikalises tehnikas. Klubidevahelise teatevõistluse raames sõidetakse 5*5 km vabatehnikas. Võistkonna moodustavad 3 meest ja 2 naist, meesliikmeid on lubatud asendada naistega. Klubi võistkondade arv ei ole piiratud. Etapid sõidetakse vaheldumisi, s.t M, N, M jne. Kogu distants tuleb läbida suuskadel kasutades nõutud suusatehnikat. Nõuete mittetäitmisel võistleja või teatevõistkonna tulemus tühistatakse.

Autasustamine:
Autasustatakse kolme paremat nais- ja meesvõistlejat ning kolme paremat teatevõistkonda. Teatevõistluse võitja saab enda valdusesse rändauhinna. Individuaalvõistluse autasustamine toimub esimese päeva õhtul ja teatevõistkondade autasustamine teisel päeval vahetult pärast tulemuste selgumist.

Registreerimine:
Osavõtumaks 100 krooni sisaldab: individuaalvõistlusmaksu, põrandamajutuse, kuuma sauna ja tee. 5-15 aastaste laste puhul tuleb 1. lepse pealt tasuda 20 krooni ja järgmised on tasuta. Ainult võistlejatel tuleb tasuda 30 krooni ning ainult majutujatel-saunalistel 80 krooni. Teatevõistluse osavõtumaks klubi esimesele teatevõistkonnale 100 krooni, teisele 80 ja järgmistele 60 krooni. Osavõtumaks tasutakse koha peal.

Lisaks on võimalik osa saada ühistoitlustamisest L õhtul ja P hommikul, juhul kui annate endast märku hiljemalt 17. jaanuariks allpool toodud kontaktidel ning olete nõus loobuma 25 kroonist Registreerida ja järele pärida on võimalik:

  • telefonil 055 945 201
  • e-mailil evelihab@ut.ee
  • aadressil Lepiku 2-11, Tartu
  • või isiklikult.

Majutus ja muu info:
Põranadamajutus, kaasa matt, kott ja padi. Söögitegemisvõimalus, algained on mugavam kodust kaasa võtta/osta. Nõud kaasa.

Kui tahad kohale tulla bussiga, siis vaata neti.ee bussisõiduplaanidest

Kohtumiseni Kohtla-Nõmmel!