FIRNi logo
vjoon

AMMV 2004 talvise etapi juhend

Individuaalne suusatamine ning klubidevaheline teatesuusatamine.

Eesmärk: Selgitada välja parimad nais- ja meessuusatajad alpinistide ja mägimatkajate hulgas ehk mitmevõistluse talvise etapi parimad ning parima klubi teatesuusatamises välja selgitamine.

Osavõtjad: Osavõtjateks on hingelt alpinistid ja mägimatkajad, kel läbitud vähemalt üks 1A marsruut ja klubide treeningrühmade liikmed. Klubidevahelises teatevõistluses võivad osaleda kõik alpi- ja matkaklubid ning organisatsioonid (edaspidi klubid). Klubi võivad esindada üksnes klubiliikmed, kellel läbitud üks 1A marsruut.

Läbiviimise aeg ja koht: Võistlused toimuvad 14. ja 15. veebruaril 2004. aastal Haanja suusaradadel Võrumaal.

Esimesel päeval selgitatakse mitmevõistluse talvise etapi paremad individuaalses suusatamises klassikalises sõiduviisis. Registreerimine võistluseks toimub kuni kella 16.30-ni 14. veebruaril, start antakse kell 17.30, esimesena stardivad naised, seejärel mehed.

Võistlus toimub õhtupimeduses ning valgustatud rajal!

Teisel päeval toimub klubidevaheline teatesuusatamine vabastiilis. Võistlus toimub juhul kui registreerub vähemalt 3 võistkonda. Registreerimine klubidevahelise teatesuusatamiseks toimub kuni kella 9.30-ni 15. veebruaril. Teatesuusatamisele antakse start kell 10.30.

Vastavalt valitsevatele lume- ja ilmastikuoludele on võimalikud muutused distantside pikkuses ja sõidutehnikas. Lumepuuduse tõttu võistluse ärajäämisest teavitatakse 3 päeva ette.

Võistluste süsteem: AMMV talvise etapi raames selgitatakse parimad individuaalses suusatamises, meeste distantsiks on 14 km ning naiste distantsiks on 7 km. Sõidetakse klassikalises tehnikas.

Klubidevahelise teatevõistluse raames sõidetakse vabatehnikas. Võistkonna moodustavad 3 meest ja 2 naist, meesliikmeid on lubatud asendada naistega. Klubi võistkondade arv ei ole piiratud. Etapid sõidetakse vaheldumisi, s.t M, N, M jne. Kogu distants tuleb läbida suuskadel kasutades nõutud suusatehnikat. Nõuete mittetäitmisel võistleja või teatevõistkonna tulemus tühistatakse.

Autasustamine: Autasustatakse kolme paremat nais- ja meesvõistlejat ning kolme paremat teatevõistkonda. Individuaalvõistluse autasustamine toimub esimese päeva õhtul ja teatevõistkondade autasustamine teisel päeval vahetult pärast tulemuste selgumist. Teatevõistluse võitja saab enda valdusesse alpinistide ja mägimatkajate suusaetapi rändauhinna.

Registreerimine: Võistluseks registreerimine lõpeb individuaaldistantsidele 14. veebruaril kell 16.30 ning teatevõistlusele 15.veebruaril kell 9.30. Teatevõistluse nimeline ülesandmine tuleb teha hiljemalt 15 min enne starti.

Osavõtumaks 100 krooni sisaldab: individuaalvõistlusmaksu, põrandamajutuse Haanja koolimaja ruumes, pesemisvõimalus koolimajas või suusakeskuses, sauna laupäeva õhtul 20 - 23. 10-15 aastaste laste puhul tuleb 1.lapse pealt tasuda 30 krooni ja järgmised on 20 krooni. Ainult võistlejatel tuleb tasuda 70 krooni ning ainult majutujatel-saunalistel 75 krooni. Teatevõistluse osavõtumaks klubi esindusvõistkonnale on 100 krooni, järgmised klubi võistkonnad on tasuta. Osavõtumaksud tasutakse koha peal.

Majutus ja muu info: Põrandamajutus Haanja koolimaja ruumes (100m suusaradadest), soovitav on kaasa võtta matt ning magamiskott. Haanja suusakeskuses (asub suusaradade kõrval) on ka pesemisvõimalus ning võistlusjärgselt laupäeva õhtul saun 20 - 23.

Korraldajate poolset toitlustust ei toimu. Koolimajast ca 100m kaugusel asub Kõvver kõrts, mis on avatud iga päev 10-24, kohalik maapood on avatud 9-18.

Soovi korral leiab piirkonnast ka teisi ööbimiskohti.

Ühistransport Haanjasse: nii Tallinnast kui Tartust viib kohale üks buss, Tallinnast väljumisega kell 9.05, ning Tartust kell 11.35, saabumisega Haanjasse kell 13.00. Sama bussiga saab ka Tartusse ja Tallinnasse tagasi, Haanjast väljub buss 14.45. Buss on käigus kõigil nädalapäevadel.

Lisainformatsioon:
Andres Hiiemäe
andres.hiiemae [ät] maaamet.ee
052 85 478

Priit Rooden
priit [ät] firn.ee
056 699 446

Kohtumiseni Haanja suusaradadel!

comments powered by Disqus


vjoon tag hjoon