FIRNi logo
vjoon

Ronimisfestival "ol 55"

 
Sel aastal saab alpiklubi "Firn" 55. aastaseks. Seda väärikat numbrit on võimalik pühitseda järjekordsel Lõunakeskuse ronimisfestivalil. Abivalmis käed on selleks puhuks ette valmistanud 55 erineva raskusastmega rada.
Ronimisfestival on heaks kohaks tõmmata joon alla selle aasta sisehooajale ning leida endale kaaslasi ja ideid eesootavateks ettevõtmisteks laias ilmas.
Jäädes truuks eelmise korra edukale formaadile - osales ligi 30 inimest ja roniti kokku üle 2142 meetri  -  pakume seegi kord ronimisvõimalust kolmel eri päeval. Oodatud on kõik ronimishuvilised olenemata ronimisstaazist ja sellest, kas saad tulla vaid ühel päeval või kõigil kolmel.
 
Aeg :  K 18., N 19. ja K 25. juuni. 18:30 - 21:00
 
Osavõtutasuks 3 eurot, mille eest pakume:
  *   ·       Ronimisvõimalust kõigil kolmel päeval
  *   ·       Enese proovilepanekut huvitava reljeefiga ja erineva raskusastmega radadel
  *   ·       Toredaid ja innustavaid kaaslasi
  *   ·       Vajadusel puuduvat julgestusvarustust (ronimisvööd, julgestusvahendid, karabiinid)
  *   ·       Mõned eriauhinnad eredamatele tähtedele
 
Radadest: Laias laastus jagunevad rajad kolmeks:
  *   ·       kohalikud tipud (pühapäevaronijate nautlemisrajad)
  *   ·       tõsised väljakutsed (kõige laiem kategooria, kus sõltuvalt tasemest saab nihutada oma piire või koguda ronimismeetreid erineva keerukusega radadel)
  *   ·     erivajadusega rajad (oleme appi palunud radu keerama kogenud rajameistri, rahuldamaks ka väga nõudlikke ronimisgurmaane)
 
Õhku on visatud ka väljakutse võrrelda läbitud ronimismeetreid kaljuronimis- ja alpinismitrenni sõbralike kollektiivide vahel. Täpsemad kokkulepped ja tingimused ilmselt kohapeal.
 
Kuigi on alanud välihooaeg ja eelistatumalt kasutame suve väljasõitudeks rohelusse, siis tuletan meelde, et Lõunakeskuses saab ka suviti ronida. Iga esmaspäev ja kolmapäev, 18:30 - 20:30.
Lisainfo vajadusel
Priit Niibo, 56912319
Ronimiseni,
Priit Niibo
comments powered by Disqus


vjoon tag hjoon