FIRNi logo
vjoon

Firni võistkond Läti meistrivõistlustel

 

Firni võistkonna emotsioon pärast viimast trassi

 

Traditsiooniliselt toimuvad Läti meistrivõistlused alpinismitehnikas juuni esimesel nädalavahetusel , seekordne toimus 39ndat korda, meile oli see osaleda neljandat korda ning ikka ja jälle suudavad sealsed rajameistrid meeldivalt üllatada vahvate ja huvitavate trassidega.

A-klassile oli ette valmistatud neli trassi - "Ülesõit", "Trampliin", "Ajurünnak" ning "Kuiv pühapäev".

Ehkki kolmel trassil jäid õhku väiksed "oleksid-poleksid" ja nende trasside täielikust läbimisest jäid meid lahutama mõned napid minutid ning ühel trassil lõpuetapile pääsemisest lahutas meid vaid kümmekond sekundit, siis oma sooritused, saadud kogemused ja emotsioonid võime kanda positiivsele poolele, igatahes! Kogetu ja nähtu mõjus innustavalt.

Rahvusvahelisel võistlusel riikide arvestuses saavutasime tubli 2.koha! :). Tase oli ühtlane ja üsna tugev, kui arvestada et mitmetel varasematel kordadel võitnud Skala võistkond jäi viimase trassi mõnede altminekute tõttu hoopiski poodiumilt välja 4ndaks, ning võitjate nooremapoolne võistkond LACA tuli nädal tagasi 1-kohale ka Venemaa karikasarja etapil matkatehnikas. Nii platseerusime  A-klassis 8 võistkonna konkurentsis 7-ndale kohale, tulemused.

---------------------------

Pilte Priidu kaamerast

Arnis Opmanis pildialbum

...

---------------------------

.

Tegevus trassil "Ülesõit"

 

Töösituatsioon "Trampliin" trassil

 

Seongurakukesed "Ajurünnak" trassil

 

Fragment trassilt "Kuiv pühapäev"

 

comments powered by Disqus


vjoon tag hjoon