FIRNi logo
vjoon

Teeme tutvust klubi noorliikmetega...

Kevadel ametliku käigu saanud noorliikmelisuse staatusega on lisandunud klubi ridadesse tubli sõõm noort verd, värvi ja tarmukust. Ainus, mis neid lahutab täisliikmelisusest, on mägedekogemus, mis esialgu veel puudub. Kuid see-eest pakatavad nad positiivsest energiast, aktiivsusest, pealehakkamisest, soovist–tahtmisest, et kogu aeg midagi toimuks ning seeläbi vajalikku kogemust ammutada tulevasteks mäeskäikudeks. Neid särasilmseid, aktiivseid ja ambitsioonikaid uusimaid klubiliikmeid tutvustamegi pisut järgnevalt...

 

Grete

Kõige kogenum noorliige, alati särasilmne, positiivne ja aktiivne. Osalenud korduvalt ränkraskel öistel päästetööde võistlustel naiste tiimis, abistanud hooaja lõpetamiste ja klubiõhtute korraldamisel. Oma aktiivse suhtumise ja abi eest tunnustatud 2011 aasta klubi tublimaks noorliikmeks. Läinudsuviste mäeskäikudega Alpides edutame õige peatselt täisliikmeks.

 

Robi

Liitunud alpinismitreeningutega sügisel 2011, on kiirelt sulandunud klubi aktiivkonnaga, omandanud vajalikud oskused, mis võimaldanud edukalt osaleda nii öistel päästetööde võistlusel (auhinnaline 3-s koht), osa võtta Eesti meistrivõistlustelt matkatehnikas ning seniseks krooniks ja tõestuseks suure huvi ja sihipärase töö eest on auhinnakapist ette näidata ka pronksine medal Läti meistrivõistlustelt alpinismitehnikas.  Aktiivne osaleja klubi väljasõitudel ja üritustel, alati abivalmis ja väga teadmishimuline!

 

Gen

Hetkel värskeim noorliige. Juba varasemastki omab suurt rännukirge, on kiirelt sulandunud klubitegemistesse ja aktiivne üritustest-väljasõitudest osavõtja. Tema aktiivsel pealekäimisel ja –hakkamisel on toimunud mitmed väljasõidud nii Astangule kui Soome kaljudele. Vaatamata tagasihoidlikust alaga tegelemise staažist on temalgi ette näidata juba 3-s koht öistelt päästetööde võistluselt ja mõned vahvad marsruudiläbimised Soome kaljudelt, mis vaid alaga tegelemiseks indu lisanud.

  

Mihkel

Pärast üht vahvat mägedepäeva matka Haanja kõrgustikul, mille käigus teenis austava Lumeilvese tiitli, ei löönud kartma ka ettepaneku ees astuda klubi noorliikmeks. Hetkel küll pisut tagasitõmbunud ja seotud muude toimetamistega, kuid tema seikluslik hoiak ja ennastsalgav järjekindlus õhtulõkke põlema saamisel tol talvematkal püsib hästi meeles.

 

Galerii: Klubi noorliikmed omas elemendis…

 

 

Kokkuvõtteks, kui sulle meeldib mida me ette võtame, tunned sarnasust meie inimestega ning oled veendunud, et soovid aktiivselt osaleda ja kaasa lüüa Firni tegemistes, siis tutvu noorliikmelisuse kodukorraga meie kodulehel ja/või saada vabas vormis avaldus aadressile firn [ät] firn.ee

Noorliikmeks saamine on hea võimalus sammhaaval alustada oma mägedes käimise karjääri, tutvuda samalaadsete huvidega inimestega.

comments powered by Disqus


vjoon tag hjoon