FIRNi logo
vjoon

Läti MV alpinismitehnikas Firni võistkonnale III koht!

Külastasime taas lõunanaabrite meistrivõistlusi alpinismitehnikas, mida peetakse Valmiera külje all.

See oli meil kolmas kord osaleda Läti meistrivõistlustel, mida iseloomustab tore ja sõbralik vastuvõtt, põnevad rajad, huvitav kogemus.

Võistkonda kuulusid - Merili Simmer (3-s kord osaleda), Ursula Hiiemäe (1), Robi Roht (1), Erik Jaaniso (3), Hendrik Proosa (3), Andres Hiiemäe (3).

Läbida tuli seekord neli trassi - ülesõit, trampliin, päästetööd ja seongud. Ehkki elemendid on põhimõtteliselt needsamad mis Eesti võistlustelgi, on sealsete võistluste eripäraks ja olulisel kohal alati taktika, koos hea tehnika ja kiire tegutsemisega. Rajad pakuvad palju tõlgendamisvõimalusi ning oma rajataktika tuleb esitada kõigil võistkondadel korraga enne esimese võistkonna starti, mis tagab selle et võistkonnad on võrdsemas seisus ja seeläbi mõnevõrra "oma taktika ohvrid".

Võistlusmuljeid rohkem peatselt...

----------------

Läti meistrivõistlused alpinismitehnikas 2012 tulemused

(abiks tulemuste jälgimisel: A-klassi tulemused 1-2 leheküljel, distantside kaupa Trampliin ("Tramplins"), Päästetööd ("Glabsanas darbi"), Ülesõit ("Parceltuve"), Seongud ("Sasaite") ning koondtulemused ("A klase. KOPVERTEJUMS", ja veel kohta antud trassil või kokkuvõttes näitab veerg "VIETA")

Võistlusülevaade Läti televisioonis

----------------

Pildil: enne starti võimalikke tegevusvariante läbi katsetamas

Pildil: Läti meistrikatel autasustamise järgselt võistkond "Firn"

comments powered by Disqus


vjoon tag hjoon