FIRNi logo
vjoon

Lehtsabad tegutsevad jälle

Märtsi lõpp on varsti käes ja öised päästetööd pole enam kaugel - aeg koondada kokku Lehtsabad. Selleks ajaks kui Sabad jääle jõudsid tuli päike välja nagu tellitud! Meie esimene ühine treening kõigi liikmetega. Võrreldes eelmise aastaga oleme välja vahetanud ühe liikme - muul alal kuulsust koguva PuuriKaisa vahetasime Põhja-Eesti parima matkatehnikanaise- kogenud Heleni vastu. Jää oli märtsikuiselt vesine ning kassid, kirkad, puurid hakkasid hästi kinni. Muud rahvast piisavalt palju.

Alustasime kohe põhiosaga - kannatanu ja saatja vinnamisega. Süsteemid töötasid ilusti, mõnes kohas annab paremini ja kiiremini tegutseda. Edasi kannatanu laskmine jääle. Üks punkt lendas välja - peab kindlamaid vahendeid kasutama. Problemaatiliseks osutus elusa kannatanu laskmine saatjaga. Süsteemide ülespanek võttis liiga palju aega ja need ei toimud ka hästi.

Teisel päeval tegime veelkord läbi elusa kannatanu laskmise, seekord õnnestus ning ronisime ja zumaaritasime niisama. Samal ajal kui teised võistkonnad naisliikmeid otsisid, treenisime meie oma varunaiste pinki veel pikemaks...Tundub, et oleme osad võistkonnad eelmisest aastast ära hirmutanud. Seekord ilmselt konkurente vähem.

Järgmine nädalavahetus saab põnev olema! Ergutajad ja kaasaelajad on oodatud:)

comments powered by Disqus


vjoon tag hjoon