FIRNi logo
vjoon

AMMV 2005 suvise etapi juhend

Eesmärk:Selgitada välja kõige osavamad ja vastupidavamad mehed ja naised alpinistide ning mägimatkajate hulgas. Taastada vana traditsioon ning anda võimalus mitmekülgseks sportlikuks tegevuseks ja klubidevaheliste suhete tihendamiseks.

Osavõtjad: Osavõtjateks on hingelt alpinistid, mägimatkajad, matkajad ja klubide treeningrühmade liikmed.

Registreerimine: Registreerida saab eelnevalt e-maili (priit[at]firn.ee) teel ja koha peal 21.Mail kuni kella 14:00. Osavõtumaks on 25.-

Võistluste süsteem ning toimumise aeg ja koht: Suvine etapp toimub 21.-22.05 Karulas sama aegselt JKAK suviste reiside eelse kokkutulekuga. Suvine etapp koosneb kolmest alast: kiirusronimine, jõuharjutused ja murdmaajooks. Võisteldakse kahel päeval:

21.Mail, kell 14:00 algab kiirusronimisvõistlus. Punktiarvestusse läheb esimesel katsel saadud tulemus (aeg). Tähistatud rajal ronitakse üles-alla, kordade arv meestel 3 ja naistel 2, sõltuvalt osavõtjate arvust ja ilmast võib kordade arv muutuda. Viimasel korral laskutakse ülevalt, laskumise organiseerimiseks on vaja kinnitada enesejulgestus, tugiköiele panna laskumisvahend, laskumisel kohustus kasutada kindaid.

22.Mail kell 10:00 algab jõuharjutuste sooritamine (kõigile ühiselt). Jõuharjutused on: kükid ühel jalal (nii paremal kui vasakul jalal), istes ülakeha tõsted (nn. kõhulihased), kätekõverdused ja lõuatõmbed. Esimesed kolm harjutust sooritatakse 1 minuti jooksul maksimaalsele kordade arvule, lõuatõmbed maksimaalsele kordade arvule. Orienteeruvalt 14:00 antakse ühisstart maastikujooksule. Distantsi pikkus ca 10 km.

Autasustamine: Suvise etapi kokkuvõttes autasustatakse 3 paremat meest ja naist. Paremus selgitatakse vastavalt üldjuhendis toodud punktisüsteemile. Jõuharjutuste puhul leitakse nelja harjutuse tulemuspunktide keskmine ning kohapunktid antakse selle alusel. Samas selguvad ka AMMV üldarvestuses parimad.

Lisainformatsioon:
Priit Rooden
priit[at]firn.ee
5669 9446
comments powered by Disqus


vjoon tag hjoon